Een nieuwe en flexibele aanpak voor Manutti

Fotografie

Video productie

Audio productie

Manutti herdefinieert luxe buitenmeubilair. Met bekwame ontwerpers die inspiratie vinden in de allure, schoonheid en levendigheid van alledaagse omgevingen, om meubels te creëren die net zo uniek zijn als hun klanten. Al hun iconische tafels, stoelen, voetsteunen, loungers en sofa’s bevatten de kleuren van de natuurlijke wereld en verleiden mensen om op elk moment van de dag in luxe samen te komen met hun vrienden en familie.
Manutti vroeg ons om hun contentcreatiestrategie aan te passen, zodat ze konden inspelen op de groeiende behoefte aan visueel aantrekkelijke en consistent hoogwaardige content. Onze uitdaging bestond erin om een responsieve manier van content creatie te ontwikkelen, die de luxueuze uitstraling van hun merk versterkt, zonder in te boeten op de kwaliteit of de consistentie van hun visuele identiteit.
Om aan deze behoefte te voldoen, hebben we een strategie bedacht die ons toelaat stelt om snel in te spelen op de veranderende eisen van de markt. In onze studio hebben we de kenmerkende sfeer en stijl van hun merk zorgvuldig gerepliceerd. Dit stelde ons in staat om in een gecontroleerde omgeving hoogwaardige content te produceren, waarbij we zowel de kwaliteit als de consistentie van hun merkbeelden konden waarborgen. Dankzij deze aanpak is Manutti in staat om efficiënt content te creëren, volledig afgestemd op hun behoeften.
De sleutel tot succes in deze case is het effectief combineren van flexibiliteit en kennis in beeldvorming, waardoor Manutti hun luxueuze uitstraling kan blijven uitdragen op een manier die even dynamisch is als het digitale landschap waarin de beelden komen te leven.
Meer cases
Swipe voor meer cases