Alle ogen op Porteman

Fotografie

Video productie

Audio productie

Simon Debacker is een interieurdecorateur die de kunst verstaat om de persoonlijkheid en het karakter van zijn klanten te vertalen naar unieke en doordachte interieurs. Voor Simon is een ruimte meer dan alleen esthetiek; het is een weerspiegeling van de mensen die erin leven of werken. Om deze persoonlijke benadering verder te benadrukken, wilde Simon een reeks testimonials creëren waarin hij samen met zijn klanten de gerealiseerde interieurs bespreekt.
Simon was op zoek naar een dynamisch format dat zijn werk kon tonen door de ogen van zijn klanten. Het moest een format zijn dat niet alleen ruimte bood voor oprechte feedback, maar ook visueel aantrekkelijk en herhaalbaar was voor verschillende projecten. Dit alles moest samenkomen in een serie video’s die zowel zijn vakmanschap als de tevredenheid van zijn klanten in de verf zou zetten. Een bijkomende uitdaging was het creëren van een format dat niet alleen geschikt was voor deze specifieke testimonial, maar ook eenvoudig aangepast kon worden voor toekomstige projecten.
Voor de eerste testimonial kozen we de excentrieke brillenzaak Porteman in Ieper, een ruimte die volledig door Simon werd getransformeerd, van ruimtelijke inrichting tot het meubilair. In deze video horen we zowel de zaakvoerders van Porteman als Simon zelf aan het woord. We wisselden hun getuigenissen af met rustige en sfeervolle interieurshots die de kijker de tijd geven om de details van het ontwerp in zich op te nemen.

Om tegemoet te komen aan Simons behoefte aan een herhaalbaar format, ontwikkelden we een flexibele opzet waarin het verhaal van elk project verteld wordt door een combinatie van klantentests en Simons eigen inzichten. Deze aanpak is niet alleen effectief in het benadrukken van de samenwerking tussen Simon en zijn klanten, maar laat ook ruimte voor toekomstige variaties, afhankelijk van het project. Bovendien hebben we tijdens het filmen een uitgebreide content library opgebouwd. Deze verzameling beelden kan Simon later inzetten voor zijn bredere marketinginspanningen, wat hem een schat aan visuele middelen biedt om zijn werk te promoten.
Met deze testimonial video voor Simon Debacker hebben we niet alleen een krachtig visueel format gecreëerd dat de intieme en persoonlijke aard van zijn werk benadrukt, maar ook een duurzame content library die hij kan gebruiken voor toekomstige communicatie. Onze dynamische aanpak biedt Simon de flexibiliteit om verschillende projecten op een consistente en aantrekkelijke manier te presenteren, terwijl hij zijn unieke visie als decorateur blijft delen.
Meer cases
Swipe voor meer cases